Yritys

Yrityksemme toimii pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme it-tukipalveluja yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Palveluihin kuuluu it-ympäristön laite- ja sovellushankinnat sekä asennus ja ylläpito. Yrityksille tarjoamme kokonaisvaltaista it-ympäristön hallintaa sekä yritysjohdon konsultointia it-asioissa.

it-ratkaisut ja toteutukset

it-tukipalvelut sekä ylläpitotyöt

yritysten kotisivut

kiinteistön kameravalvonnan suunnittelu ja asennus

IT-palvelua vuodesta 2005

​Myymme it-laitteita: tietokoneita, tulostimia, verkkolaitteita sekä niihin kuuluvia lisätarvikkeita. Myymme myös valvontakameralaitteistoja. Tarvittaessa myös asennamme asiakkaalle laitteet käyttökuntoon. Pidämme huolen siitä, että yrityksen it-ympäristö on elinkaareltaan pitkään toimiva. 

  • pöytäkoneet
  • kannettavat tietokoneet
  • lisävarusteet pc-laitteisiin
  • tulostimet
  • verkkolaitteet
  • kameravalvontalaitteet ja lisävarusteet

Diontec on toiminut vuodesta 2005

Takana on paljon erilaisia it-projektejä ja useita myytyjä it-laitteita sekä sovelluksia. Yritys on ollut mukana toteuttamassa monen yrityksen toimiston it-ympäristöä, joten kokemusta on kertynyt erilaisista toteutuksista.

Asiakkaille on toimitettu käyttövalmiiksi yrityksen toiminnan kannalta tärkeät it-laitteet sekä sovellukset. Toimituksen ja asennuksen jälkeen yhteistyö yrittäjän tai yrityksen kanssa ei lopu siihen. Pidämme nykyisin yritysten toimiston it-laitteet ja sovellukset käyttökunnossa.

Ei turhia kuukausikuluja ylläpidosta koska meillä tehdään ylläpitotyöt kun yrityksellä on oikea tarve ict-palveluille!